Uniek aanbod waterverzachters

Nu € 500 goedkoper

Korting op alle waterverzachters: € 250
+ Gratis levering en installatie t.w.v. € 150
+ Gratis zout: 100 kg t.w.v. € 100
+ Verdubbelde garantieperiode: 20 jaar i.p.v. 10 jaar

Schrijf u nu vrijblijvend in voor meer informatie over dit uniek aanbod.

Aqua Service neemt binnen de 2 weken contact met u op, pas daarna beslist u of u op het voorstel ingaat.
Opgelet, vul uw gegevens correct in, zo kunnen we u de nodige info bezorgen:

Voornaam
*
Naam
*
Straat
Huisnummer
Busnummer
Postcode
*
Gemeente 
E-mailadres
*
Telefoonnummer
*

* Deze velden zijn verplicht

 Ik geef toestemming aan De Standaard om mij via e-mail op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen
 Ik wil ook interessante aanbiedingen van partners van De Standaard per e-mail ontvangen
 Ik wil graag de nieuwsbrief van De Standaard Shop ontvangen

Privacy: Uw gegevens zullen worden verwerkt conform onze Privacy Policy. Ook Aqua Service respecteert uw privacy. Na uw inschrijving zal u gecontacteerd worden door Aqua Service met een voorstel tot afspraak en een vrijblijvende offerte. Pas daarna beslist u of u op het voorstel en de korting ingaat.

5 unieke voordelen van een waterverzachter

Een Aqua Service waterverzachter biedt u meer comfort in het dagelijks leven en voorkomt verstopte waterleidingen en kalkaanslag in uw toestellen. Het is een nuttige investering met een korte terugverdientijd. Een gemiddeld gezin kan tot 630 euro per jaar besparen!

1. Kalkaanslag is verleden tijd
Geniet meteen van mooie kranen, een propere douche of een glanzend bad. Investeren in een waterverzachter betekent minder schoonmaken.

2. Elektrische toestellen gaan langer mee
Toestellen die water verwarmen zijn extra gevoelig voor kalk. Met een waterverzachter verlengt u de levensduur van uw boiler, (af)wasmachine, koffiezetapparaat, enz.

3. Besparing op schoonmaakproducten en wasmiddelen
Bespaar honderden euro's op reinigingsmiddelen en verklein uw ecologische voetafdruk.

4. Een dalende energiefactuur
Kalk isoleert en houdt de warmte vast. In zacht water renderen uw toestellen maximaal en verbruikt u veel minder energie.

5. Goed voor huid en haar
Uw huid en haren voelen opmerkelijk zachter aan dankzij het zachte, kalkvrije water. Bij mensen met een gevoelige huid verbetert de huidconditie aanzienlijk.

Korting waterverzachter: meer info

De aangeboden korting geldt op de waterverzachters van Aqua Service.

Bijvoorbeeld: een kleine Ecolo waterverzachter van Aqua Service (zoals afgebeeld) met een capaciteit van 2-4 personen kost € 1.595. Dankzij deze actie betaalt u nu € 1.345. Een grote Ecolo waterverzachter met een capaciteit tot 6 personen kost € 1.695. Dankzij deze actie betaalt u nu € 1.445.

Is uw woning 10 jaar of ouder? Dan betaalt u slechts 6 % btw, anders geldt het standaardtarief van 21% (prijzen exclusief btw).

Gegarandeerd het beste aanbod Aqua Service waterverzachters op de markt.

Extra gratis voordelen: levering, installatie en 100 kilo zout

Bij een gemiddeld verbruik, hebt u met 100 kilo zout een voorraad voor ruimschoots een jaar. Na het eerste jaar wordt u automatisch gecontacteerd door Aqua Service om (vrijblijvend) te genieten van een nieuwe zoutlevering met onderhoud van uw waterverzachter. Aqua Service biedt onthardingszout, onderhoud en een jarenlange garantie op alle geleverde toestellen.

Onderhoud van uw waterverzachter

Een professioneel onderhoud door Aqua Service garandeert de goede werking van uw waterverzachter. Zo blijft u jarenlang genieten van de voordelen van zacht water en van een perfect functionerende waterverzachter gedurende 20 jaar.

Aqua Service staat in voor een automatisch jaarlijks onderhoud van uw waterverzachter, inclusief een nazicht van de instellingen en de onderdelen, een hermeting van de waterhardheid en een automatische levering en aanvulling van het zout.

Over Aqua Service

Aqua Service werd opgericht in 1970 en bestaat vandaag 47 jaar. Aqua Service is een gekend familiebedrijf met 106 medewerkers, en meer dan 150.000 klanten over gans het land. Ze bieden waterverzachters van de hoogste kwaliteit.


Meer weten? Schrijf u nu vrijblijvend in.
Aqua Service contacteert u binnen de 2 weken, pas daarna beslist u of u op het voorstel ingaat.